Anar a contingut

MALETA DIDÀCTICA: CONEIXEM EL BRAILLE

Exposició de productes retolats en braille


  • Contingut: Aplicacions del braille
  • Proposta: Activitat proposada per a tres o quatre sessions de treball

Demanarem als participants de l’activitat que portin caixes, envasos, etc. de productes que estiguin retolats en braille. Es pot consultar una llista de productes que han incorporat braille en els envasos a l’apartat de Recursos (a més dels medicaments, que l’incorporen tot seguint una directiva europea).

Els productes que aportin els participants es classificaran en diverses tipologies: medicaments, aliments, productes de neteja, de cosmètica etc. Es pot muntar una exposició sobre el braille a l’aula o en algun espai comú: s’hi pot posar algun mural que expliqui el braille i que reculli, per exemple, tots els noms dels participants; d’altra banda, s’hi poden posar tots els productes que hagin aportat organitzats per àmbits. També s’hi poden afegir fotografies d’altres aplicacions del braille, com ara botoneres dels ascensors, caixers, màquines expenedores, etc.

HTML 4.01 Strict vàlid CSS Vàlid! Icona conformitat Nivell Doble-A, W3C-WAI Pautes d’accessibilitat als continguts web 1.0 del W3C-WAI Creative Commons License
Obra de Associació Catalana per a la Integració del Cec està subjecta a una llicència de Creative Commons