Associació Catalana per a la Integració del Cec

Sou aquí:

Editorial

L’Associació Catalana per a la Integració del Cec ha fet deu anys. El mes de juny de 1992 aquesta associació entrava al registre general d’entitats de la Generalitat de Catalunya. Han estat, sens dubte, deu anys intensos de feina, de reflexió, de lluita. Deu anys plens d’aprenentatges, deu anys per anar essent conscients de les dificultats d’avançar cap a una societat que garanteixi la igualtat d’oportunitats, deu anys en què l’experiència quotidiana ens ha confirmat la necessitat de l’existència d’entitats que facin propostes realistes i que es comprometin en la presa de decisions.
Així doncs, hem volgut aprofitar l’avinentesa de la celebració d’una dècada d’existència -la primera- per tal de celebrar-ho tal i com el fet es mereix. I per a fer-ho, no ens hem volgut limitar a fer un balanç de la nostra tasca durant aquest temps. Hem cregut oportú aprofitar l’ocasió per a oferir un marc de reflexió sobre la realitat de la integració de les persones amb disminució a la societat catalana d’avui, tot organitzant una jornada de reflexió.
En aquest número especial de la nostra revista pretenem recollir les reflexions i les diferents aportacions que s’han fet, tant per part de la nostra pròpia entitat com per persones a les quals vam convidar a reflexionar plegats. És per això que l’estructura habitual d’aquesta publicació ha quedat en aquest número substancialment modificada.
No obstant això, hem considerat oportú mantenir tres seccions habituals, ja que disposem de documentació d’actualitat o d’interès que no volem deixar per a la propera edició. Hem mantingut l’apartat de “Perspectiva” amb la informació sobre l’acció de denúncia pública a l’estació de sants de Barcelona, l’apartat “A Comptagotes” ambn tres informacions breus i la secció “Món laboral” amb una entrevista a un acupuntor cec.
Esperem que els continguts d’aquest número d’”El Setè Punt” siguin del vostre interès.

Article següent: Dossier: L’ACIC fa deu anys

Compartir

 • Compartir a Facebook
 • Compartir a Twitter
 • Compartir a Delicious
 • Compartir a Meneame
 • Enviar per e-mail
 • XHTML 1.0 Strict vàlid
 • CSS Vàlid
 • RSS vàlid
 • nivell doble-A de conformitat, pautes d’accessibilitat als continguts web 2.0 del      W3C WAI

Creative Commons License Obra de l’Associació Catalana per a la Integració del Cec subjecta a una llicència de Creative Commons