Associació Catalana per a la Integració del Cec

Sou aquí:

En Comptagotes

L’Ajuntament de Barcelona, des de l’Agència municipal de serveis a les Associacions, ha tret a la llum una nova publicació: "L’Associació". L’objectiu d’aquesta nova publicació és el d’"esdevenir una eina útil per a tot aquest ric i complex món associatiu".
Des de la nostra associació hem sol.licitat que aquesta revista estigui també a l’abast de les persones cegues i deficients visuals, en un suport accessible que ens permeti poder llegir-la (sistema Braille, suport informàtic, enregistrament sonor, edició amb lletra ampliada). De moment, i malgrat la nostra insistència, no hem rebut cap notícia sobre les mesures que es prendrà per superar aquesta barrera en la comunicació.

L’Institut Municipal de Persones amb Disminució (IMPD) ens ha fet arribar una de les seves darreres publicacions. Sota el títol Les Empreses davant la Integració Laboral de Persones amb Disminució (Experiències i iniciatives de l’Equip d’Assessorament Laboral). En aquest llibre es recull l’experiència i les reflexions sobre els projectes i les realitats assolides per l’Equip d’Assessorament Laboral en matèria d’integració al mercat ordinari de persones amb disminució. Sens dubte, aquest llibre és una mostra evident de la feina rigorosa i eficaç d’aquest Equip que, des de fa ja molts anys, treballa en aquest camp aconseguint resultats molt remarcables.
Per poder llegir amb profunditat i autonomia aquest treball, hem sol.licitat a l’IMPD que ens el proporcioni en una versió accessible. En aquest sentit, ens han assegurat que ens en faran arribar una versió en suport informàtic.

Des de fa uns mesos, podem anar a un herbolari accessible per a persones amb disminució. Es tracta de l’"HErbolari Ferran", un establiment situat a la Plaça Reial, i en el qual podem conèixer, comprar o degustar allà mateix una àmplia varietat de tes, herbes, etc. Aquest establiment disposa, ja, d’una carta en Braille de tots els seus productes. Us el recomanem.

Article anterior: CalidoscopiArticle següent: El Club del Racó: Malgrat la no-coincidència

Compartir

 • Compartir a Facebook
 • Compartir a Twitter
 • Compartir a Delicious
 • Compartir a Meneame
 • Enviar per e-mail
 • XHTML 1.0 Strict vàlid
 • CSS Vàlid
 • RSS vàlid
 • nivell doble-A de conformitat, pautes d’accessibilitat als continguts web 2.0 del      W3C WAI

Creative Commons License Obra de l’Associació Catalana per a la Integració del Cec subjecta a una llicència de Creative Commons