Associació Catalana per a la Integració del Cec

Sou aquí:

Lluïs alba i Maite Cebrián

Al març de 2013, dins els actes del dia de la dona organitzats pel districte de l’esquerra de l’Eixample de Barcelona, a la taula d’entitats del qual l’ACIC participa activament, va tenir lloc un homenatge al Lluís Alba i la Maite Cebrian. Ambdós ens deixaven l’any 2010 i eren persones totalment activistes en favor dels drets de les persones amb discapacitat.

en Lluís va crear la Vocalia de discapacitat de l’Associació de Veíns del districte i, malgrat haver perdut la vista d’adult, sempre es va saber adaptar molt bé a les circumstàncies. Juntament amb el seu germà va obrir una botiga d’informàtica a la qual, a més d’ordinadors convencionals, també en venia amb els programaris instal·lats per a que les persones grans o amb discapacitat visual els poguessin fer servir només sortir de l’establiment.
La seva empreneduria i l’atenció als clients amb tota normalitat a la botiga feien que la integració laboral estigués present en el barri.

La Maite Cebrian també va ser una dona totalment activa i lluitadora que, malgrat la seva discapacitat física, no s’aturava davant les barreres de tot tipus que trobava a la ciutat i al seu entorn.

A continuació podeu veure un video de l’acte d’homenatge al qual l’ACIC participa a partir del minut 17, si bé us recomanem dedicar una estona a veure’l sencer per tal d’escoltar tot el que amics, familiars, entitats, etc. van explicar sobre aquestes dues persones tant estimades i actives.
el so no és massa bo però es pot entendre.

  • XHTML 1.0 Strict vàlid
  • CSS Vàlid
  • RSS vàlid
  • nivell doble-A de conformitat, pautes d’accessibilitat als continguts web 2.0 del           W3C WAI

Creative Commons License Obra de l’Associació Catalana per a la Integració del Cec subjecta a una llicència de Creative Commons