Associació Catalana per a la Integració del Cec

Sou aquí:

Vocalia de Sant Feliu de Llobregat

La nostra associació ha estat molt vinculada a sant Feliu de Llobregat des dels primers anys i ho continúa encara avui.Diversos socis, entre ells en Jaume Daudé, que malauradament ens va deixar, van ser capdals amb el vincle amb aquesta ciutat. Gràcies a ell vam poder,durant molts anys, visitar la fira internacional de les roses que té lloc cada mes de maig i tocar les creacions que es fan amb aquestes flors quan ja finalitza l’esdeveniment i amb l’ajut dels voluntaris i voluntàries.

D’altres sòcies com la Pepi Yagüe o la Cristina Castellano han impulsat moltes possibilitats de col·laborar amb esplais per fer activitats de sensibilització.
La primera va ser l’any 1999 Campanya de sensibilització sobre la necessitat d’aparcar correctament cotxes i motos amb la col·laboració de nens i nenes de l’esplai Sant Llorenç de Sant Feliu

A aquesta ciutat també comptem amb la col·laboració i implicació important de l’Agustí Vilar, escriptor sanfeliuencL’ajuntament sempre ens ha donat suport logístic i econòmic, en forma de subvencions, a les nostres iniciatives.

L’any 2008 vem decidir organitzar les nostres Jornades sobre integració laboral en aquesta ciutat i posteriorment vem demanar una subvenció per produír el documental "Feina i ceguesa, igualtat d’oportunitats?" que també se’ns va concedir.

L’any 2011 vem presentar el nostre projecte "Maleta didàctica Coneixem el Braille". Ho vem fer a la biblioteca, equipament que ofereix serveis com el voluntariat per a la lectura de textos a persones cegues.

Maqueta del Palau Falguera impressa en 3D

L’últim projecte al qual l’ajuntament ens va donar suport va ser la investigació per tal de produír una`maqueta tàctil amb impressió 3d. Aquest va ser un procés llarg que finalment ha obtingut un resultat interessant per a la ciutat. Actualment aquesta compta, dins el Palau Falguera, amb una maqueta tàctil que els visitants d’aquest edifici emblemàtic poden tocar. Així mateix també vem produïr tríptics informatius en Braille i tinta i esperem que aquest recurs tàctil pugui ser una bona eina per al coneixement del patrimoni per part dels ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu i per als que visitin la localitat.
Presentació de la primera maqueta tàctil pública produïda amb impressió 3D del Palau Falguera.

  • XHTML 1.0 Strict vàlid
  • CSS Vàlid
  • RSS vàlid
  • nivell doble-A de conformitat, pautes d’accessibilitat als continguts web 2.0 del           W3C WAI

Creative Commons License Obra de l’Associació Catalana per a la Integració del Cec subjecta a una llicència de Creative Commons