Associació Catalana per a la Integració del Cec

Sou aquí:

10è Aniversari de l’ACIC

Els actes de celebració del desè aniversari es van concretar en una jornada de reflexió i debat oberta a tothom, que tingué lloc el dissabte 9 de novembre de 2002 a la Casa Elizalde de Barcelona, i un dinar amb tots els socis i col·laboradors que en algun moment ens han ajudat de forma pacient i desinteressada a tirar endavant tasques o iniciatives diverses.

La jornada de reflexió, divulgació i debat va tenir per lema “Deu anys treballant per a la integració, deu anys lluitant per suprimir barreres”.
L’acte es va desenvolupar en tres àmbits diferents:
En primer lloc, a la sala d’actes es dugueren a terme una conferència a càrrec de la professora Núria Pérez de Lara i una taula rodona amb representants d’associacions de persones amb disminució física i sensorial.
Trobareu les transcripcions al número 6-7 de l’any 2003 de la revista El Setè Punt.
En segon lloc, en una sala annexa es podia participar en diversos tallers que, sota el títol “Es tracta de tacte”, permetien descobrir i practicar el sistema braille; veure i tocar contes en relleu, jocs de taula, mapes en relleu, etc., així com conèixer la utilitat del sistema braille quan s’aplica als estris i productes necessaris per a la vida quotidiana.
Finalment, en un tercer àmbit es podia obtenir i recollir informació sobre la nostra enttitat, ja fos mitjançant documentació o mirant els plafons explicatius d’algunes de les tasques dutes a terme durant aquests anys.

  • XHTML 1.0 Strict vàlid
  • CSS Vàlid
  • RSS vàlid
  • nivell doble-A de conformitat, pautes d’accessibilitat als continguts web 2.0 del           W3C WAI

Creative Commons License Obra de l’Associació Catalana per a la Integració del Cec subjecta a una llicència de Creative Commons