Associació Catalana per a la Integració del Cec

Benvinguts al web de l’ACIC

L’Associació Catalana per a la Integració del Cec és una petita agrupació de persones, cegues o no, que estem interessades a treballar en aspectes relacionats amb la integració de les persones amb discapacitat visual en el conjunt de la societat. El nostre àmbit d’actuació és Catalunya.

Actualitat

Què destaquem?


Documental: "ACIC: 25 anys lluitant pels drets de les persones cegues"


Els nostres documentals

El documental "Feina i ceguesa: igualtat d’oportunitats" reflexiona, a través de diverses experiències de persones cegues als seus llocs de feina, sobre les possibilitats d’aquest col·lectiu per a integrar-se en el món laboral amb garanties, tant en l’àmbit empresarial com en el de la funció pública o en l’autoocupació.

Al documental "Per una cultura a l’abast de tothom" es mostren els recursos amb els que, actualment, compten algunes institucions i entitats del nostre país i s’intenta encoratjar i conscienciar als agents responsables a seguir i millorar aquesta via i a que li donin la importància que té.


Maleta didàctica "Coneixem el Braille"

dibuix d’una maleta amb les lletres Maleta didáctica Coneixem el Braille
La maleta didàctica conté una sèrie d’activitats i recursos que permeten apropar-se al coneixement del Braille d’una manera senzilla i adaptada a les necessitats de diversos col·lectius (escolars de diversos nivells, grups d’esplai, grups de persones grans, mestres i futurs mestres, etc.). Té dues parts: una maleta virtual, que es pot consultar i descarregar a través de la pàgina de l’entitat, i una part física que es podrà fer arribar als interessats prèvia sol·licitud a la nostra associació.

Llegir més sobre Maleta didàctica "Coneixem el Braille"

Últims tweets publicats

Més tweets

  • XHTML 1.0 Strict vàlid
  • CSS Vàlid
  • RSS vàlid
  • nivell doble-A de conformitat, pautes d’accessibilitat als continguts web 2.0 del           W3C WAI

Creative Commons License Obra de l’Associació Catalana per a la Integració del Cec subjecta a una llicència de Creative Commons

Col·laboració en el disseny web: OBVIUS3