Associació Catalana per a la Integració del Cec

Sou aquí:

avui presentem a Cerdanyola el llibre inclusiu de joana Raspall editat en tinta i Braille

01/07/2014

L’ACIC presentarà novament el llibre “El retrat de l’AVI”, un text inèdit de Joana Raspall, editat al 2013 en motiu del centenari del naixement de l’escriptora.

El text té la particularitat d’integrar el Braille (codi de lectoescriptura de les persones cegues) i la lletra impresa en tinta en el mateix exemplar. A la portada, una fotografia en relleu i color, mostren la jove Joana i el seu avi.

El relat va ser cedit per part de l’escriptora en motiu d’aquesta edició i, editant-lo i publicant-lo, l’entitat pretén retre homenatge a la seva trajectòria i per altra banda, divulgar el coneixement del sistema Braille i reivindicar-ne el seu ús.

A l’acte, l’escriptor cec santfeliuenc i amic personal de la Joana Raspall, Agustí Vilar, farà una ponència sobre l’autora i a continuació persones cegues i vidents llegiran el retrat que l’homenatjada va fer del seu avi.

A l’acte hi assistirà l’alcaldessa de Cerdanyola, a qui se li entregaran els exemplars per a la ciutat.

En finalitzar, els assistents que ho desitgin podran adquirir un exemplar del llibre fent una aportació de 10 euros per a l’Associació que serveixen per a cobrir part de les despeses de producció i edició.

L’Acic presenta l’exemplar a la Biblioteca de Cerdanyola on, fins el 2 de juliol, es pot visitar l’exposició "Escaleta de versos" que és un passeig per la vida i l’obra de Joana Raspall (1913-2013), una de les primeres autores que ha escrit poesies per a infants en català.

A la finalització de l’acte, les persones cegues interessades podran gaudir d’una petita visita guiada de l’exposició a càrrec de personal de la biblioteca.


Dades de l’esdeveniment

Lloc: Biblioteca ca n’Altimira. Av. de la Primavera 2 (a 2 min. de Renfe i de parada de busos). Cerdanyola del Vallès
hora: 19:00

Compartir

 • Compartir a Facebook
 • Compartir a Twitter
 • Compartir a Delicious
 • Compartir a Meneame
 • Enviar per e-mail
 • XHTML 1.0 Strict vàlid
 • CSS Vàlid
 • RSS vàlid
 • nivell doble-A de conformitat, pautes d’accessibilitat als continguts web 2.0 del      W3C WAI

Creative Commons License Obra de l’Associació Catalana per a la Integració del Cec subjecta a una llicència de Creative Commons