Associació Catalana per a la Integració del Cec

Sou aquí:

Concentració el 23n a les 11h! Sortim al carrer per protestar per la sentència del cas del web de RENFE i exigim, a tribunals i administració, l’aplicació de les sancions previstes a lleis d’accessibilitat

17/11/2019

Atenció! L’ACIC i 25 entitats més us necessitem el dissabte 23 de novembre a 11.00 del matí a la plaça Països Catalans, concretament a la sortida de l’estació de Sants! Ens concentrarem per protestar per la injusta situació en la que ens hem trobat tant la nostra entitat com tot el col·lectiu de persones amb discapacitat després que el tribunal suprem, l’Audiència Nacional i el Ministeri de Sanitat, a través de la direcció de Polítiques de la Discapacitat, hagin considerat que l’accessibilitat web no és una prioritat.

No han multat a RENFE, que durant anys ha mantingut i manté una web inaccessible i ens han condemnat a pagar 4000 € de costes del judici per defensar els nostres drets!

Sortirem al carrer a Barcelona i també a d’altres ciutats: Bilbao i Madrid. convocaremh a la premsa per explicar-ho! cal que siguem molts per demostrar la nostra indignació i cridar que les lleis s’han de complir i que les persones amb discapacitat no som ciutadans de segona!

Fins quan el dret a l’accessibilitat serà vulnerat en aquest i d’altres àmbits? Animat a acompanyar-nos i fes-ne difusió. aquí tens més informació, El manifest i el llistat d’entitats que donen suport a la protesta.

Recordeu que això no està només relacionat amb els webs. No podem permetre que els tribunals evitin aplicar els articles legals referents a l’accessibilitat, en cap sentit.

Algunes Indicacions:

si arribeu en tren, la sortida a Plaça Paísos Catalans està just passades les validadores de les vies 7, 8, 9 i 10 i caminant pocs metres cap a la dreta. Molt a prop de la Farmàcia de l’estació.
Serem a la plaça, molt a prop de la sortida principal, i passats els porxos. De tota manera, si hi ha persones de l’organització que us vegin us acompanyaran allà on sigui el grup.

Si arribeu en metro i necessiteu ajuda, us esperarem a les 10:40 a la sortida Numància de la línia 3.
També podeu sortir per les boques que deixen directament dins de l’estació de tren però volem evitar aglomeracions ja que no tenim permís per concentrar-nos dins l’edifici. Per aquest motiu, si necessiteu acompanyament us suggerim la sortida Numància.
Si ja coneixeu el camí les boques de metro de l’interior de Sants són també força a prop de la sortida a Plaça Països Catalans.
Si Escolliu la boca de l’esquerra tindreu més propera la porta que duu a la plaça.

Si preferiu el bus, les línies que paren a la plaça Països Catalans són: h10, 27, 78 i 109.
N’hi ha dues més que paren a prop, concretament als creuaments del carrer Tarragona, Avinguda de Roma, Josep Tarradellas o Numancia. Són
la v7 i la d40.

Per qualsevol consulta ens podeu escriure a acic@webacic.cat o us podeu posar en contacte amb les demés entitats organitzadores.

Us esperem!

Compartir

 • Compartir a Facebook
 • Compartir a Twitter
 • Compartir a Delicious
 • Compartir a Meneame
 • Enviar per e-mail
 • XHTML 1.0 Strict vàlid
 • CSS Vàlid
 • RSS vàlid
 • nivell doble-A de conformitat, pautes d’accessibilitat als continguts web 2.0 del      W3C WAI

Creative Commons License Obra de l’Associació Catalana per a la Integració del Cec subjecta a una llicència de Creative Commons