Associació Catalana per a la Integració del Cec

Sou aquí:

Estrenem web amb moltes novetats per a tothom

22/05/2014

Benvinguts al nou web de l’ACIC, que pretèn oferir informació actualitzada i útil per a tothom.


Amb aquesta nova proposta, la nostra associació ha fet una aposta per les xarxes socials, la interacció amb usuaris i visitants del web, els audiovisuals i la classificació de informació rigorosa i útil per a conèixer quins són els nostres plantejaments, reivindicacions actuals i com hi hem arribat.

què hi ha de nou?


Per a persones amb discapacitat visual, siguin o no sòcies

Per als usuaris amb discapacitat visual, socis o no, al nou web hem afegit una agenda cultural accesible. Hi trobareu les representa´cions teatrals amb audiodescripció, les exposicions temporals que compten amb adaptacions, les sessions de cinema accesibles, actes d’interès, fires de feina i discapacitat, etc.

(Teniu la possibilitat de subscriure-us i rebre els actes al vostre correu electrònic.

Al web, a la secció Oferta cultural Accesible Estable, també trobareu informació sobre museus, monuments, biblioteques, teatres, cinemes, parcs naturals, etc. que compten amb mesures d’accessibilitat.

Per a equipaments culturals i turístics

Si treballeu en un museu, biblioteca, equipament turístic, centre cívic, etc. i voleu donar a conèixer les vostres exposicions accesibles, visites guiades, activitats, conferències, etc. que creieu puguin ser d’interès per a persones amb discapacitat visual, a la portada del web trobareu un enllaç que us permetrà publicar esdeveniments omplint un senzill formulari.

L’esdeveniment haurà de ser validat per la nostra entitat i a partir de llavors es publicarà al web i el rebran els subscriptors de l’agenda.

Us animem a fer servir aquesta eina per a la difusió directa.

D’altra banda, també podeu consultar els documents sobre accessibilitat cultural que us podrán ajudar a planificar accions i adaptacions adequades a persones cegues o amb baixa visió.

Per a periodistes

Si treballes en l’hàmbit de la comunicació i vols rebre les notes i convocatòries de premsa de la nostra entitat pots fer-ho fàcilment omplint el formulari per a tal efecte que està a la secció de premsa.

D’altra banda, també pots consultar les anteriors notes o dossiers que reflecteixen el nostre posicionament en diversos temes, o cercar al web imatges, videos, textos, etc. que et puguin servir per a la teva tasca comunicativa.

Per a estudiants o investigadors

Si fas alguna recerca sobre temes com les barreres comunicatives, l’accessibilitat del transport, l’ús del Braille, l’audiodescripció, els sistemes electorals accesibles, etc. pots cercar al nostre web la informació que hem publicat referent a aquests i d’altres temes.
Podràs consultar totes les nostres revistes des de 1994 i trovar els articles per temàtiques.

També podràs veure els documents de posicionaments com l’accessibilitat cultural, les mesures que calen per a adaptar biblioteques, el Braille i la tecnologia i d’altres.

Per a responsables polítics i d’administracions publiques

El web informa clarament dels nostres passos realitzats i de les nostres opinions, sempre consensuades, estudiades i exposades a partir de debats democràtics.

Ens agradaría molt que, els responsables polítics i de les administracions publiques de qualsevol nivell (tècnics, regidors, diputats, etc.) dediquessiu una estona del vostre valuós temps a descobrir les nostres propostes.
Potser inclús algunes us sorprendran per la facilitat d’implementació que suposen.

Per a d’altres entitats i asssociacions


Si navegueu pel nostre web segur que trobareu idees en les que podríem col·laborar: potser defensant plantejaments comuns davant administracions, organitzant activitats de sensibilització per a adults o nens, signant cartes o manifestos, etc.
Inclús us podem deixar materials com els nostres documentals o la Maleta didáctica "Coneixem el Braille" per a les vostres activitats.

Estem oberts a les vostres propostes i al treball en xarxa.

Per a tothom qui desitgi conèixer-nos millor

Si us ve de gust conèixer la nostra historia, llegir la nostra revista, saber en quins temes treballem, descubrir què hem aconseguit o contactar amb nosaltres per a venir a alguna reunió i conèixer-nos d’aprop, sou al lloc adequat. A l’ACIC estem oberts a tothom, tingui o no discapacitat visual. Escoltem tot tipus d’opinions i t’esperem.

Compartir

 • Compartir a Facebook
 • Compartir a Twitter
 • Compartir a Delicious
 • Compartir a Meneame
 • Enviar per e-mail
 • XHTML 1.0 Strict vàlid
 • CSS Vàlid
 • RSS vàlid
 • nivell doble-A de conformitat, pautes d’accessibilitat als continguts web 2.0 del      W3C WAI

Creative Commons License Obra de l’Associació Catalana per a la Integració del Cec subjecta a una llicència de Creative Commons