Associació Catalana per a la Integració del Cec

Sou aquí:

 • Inici >
 • Vocalia de Sant Feliu de Llobregat

Vocalia de Sant Feliu de Llobregat

Funcionalitat en proves.

Us oferim la possibilitat d’aplicar diferents contrastos de lletra i fons segons les vostres necessitats. Per a fer servir aquesta funcionalitat, és necessari que tingueu activades les cookies al vostre navegador. D’aquesta forma, el proper cop que us connecteu al lloc web, aquest es mostrarà amb les opcions de contrast que hàgiu seleccionat, de forma automàtica.
Si no disposeu de les cookies activades, els principals navegadors ofereixen l’opció de canviar entre els diferents fulls d’estils que us oferim. Generalment aquestes opcions es troben al menú "veure" -> "fulls d’estil".


El web de l’Associació Catalana per a la Integració del Cec (www.webacic.cat) s’està construint amb l’ànim de facilitar l’accés universal, independentment de les limitacions tècniques, físiques, sensorials o intel·lectuals
de les persones que la consulten i del context d’ús en què ho fan (tipus de dispositiu, programari, velocitat de la connexió, condicions ambientals, etc.).

Per això, es treballa amb l’objectiu d’adaptar tot el web a les recomanacions del
Consorci World Wide Web - W3C per tal d’eliminar les barreres que dificulten l’accés a la informació i la comunicació. Aquestes recomanacions es concreten en les pautes d’accessibilitat
al contingut de la web WCAG 2.0.

El nostre compromís és satisfer, com a mínim, els punts de verificació de prioritat 1 i 2 de les pautes WCAG, i aixícomplir el nivell de conformitat "Doble A" (AA).

Si mentre navegueu pel web teniu algun problema per accedir als continguts, o si voleu fer algun suggeeriment que ens pugui ajudar a millorar, us convidem a fer servir el formulari de Contacte. Moltes gràcies per la vostra colaboració.

 • XHTML 1.0 Strict vàlid
 • CSS Vàlid
 • RSS vàlid
 • nivell doble-A de conformitat, pautes d’accessibilitat als continguts web 2.0 del      W3C WAI

Creative Commons License Obra de l’Associació Catalana per a la Integració del Cec subjecta a una llicència de Creative Commons